OMEGA3 EN JOUW GEZONDHEID

 

Waarom heb jij Omega3 écht nodig?

 

“IK EET 2X IN DE WEEK VIS, DAT IS TOCH VOLDOENDE?” DIT ANTWOORD KRIJG IK REGELMATIG VAN DE MENSEN DIE IK HELP, ALS IK ZE VRAAG OF ZE EEN GOEDE DOSIS OMEGA3 ALS AANVULLING GEBRUIKEN. HELAAS IS DAT NIET VOLDOENDE OM GENOEG OMEGA3 IN JE LICHAAM OP TE BOUWEN EN ERVOOR TE ZORGEN DAT JE GEEN OVERSCHOT VAN OMEGA6 IN JE LICHAAM KRIJGT..

Om voldoende Omega3 binnen te krijgen via je voeding, zou je dagelijks 4 in het wild gevangen haringen moeten eten. Ik ken niemand die dit dagelijks doet… Daarom wil ik je meer vertellen over de voordelen van Omega3 voor jouw gezondheid.

 

WAAR ZORGT OMEGA3 NU VOOR?

Wat doet Omega3 voor jouw lichaam?

 

  • Voorkomt ontstekingen.
  • Voorkomt vage pijntjes en vage klachten.
  • Zorgt voor een mooie huid.
  • Verlaagt risico op hart- en vaatziekten, kanker, alzheimer, artritis, hersenbloedingen en andere ziektebeelden.
  • Je bent helderder in je hoofd.
  • Meer energie.
  • En voor mij een belangrijke: het is een mega goede ondersteuner bij hormonale klachten, zoals stemmingswisselingen, opvliegers en menstruatieklachten.
  • Betere opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen.

HEB JIJ OMEGA3 NODIG?

 

Ervaar jij vage klachten?

Naast Omega3 bestaat er ook Omega6. Dit zijn eigenlijk de ongezonde vetten die je vindt in brood, koek, frituur en ander geproduceerde voeding. Indien je dit regelmatig eet zonder Omega3 aan je menu toe te voegen, dan heb je een verstoorde vetzurenbalans. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen, vage klachten of ziekten.

Ervaar jij nu hormonale disbalans, vermoeidheid, ontstekingen, regelmatig ziek zijn, geen concentratie, moeite met afvallen en zit je niet lekker in je vel? Test dan eens of jij een goede vetzurenbalans hebt én begin om een hoogwaardige dosis Omega3 te gebruiken. Ik werk zelf samen met het merk Zinzino.

Omdat Omega3 zo ontzettend belangrijk is ook voor onze hersenen, raad ik iedereen aan dit preventief te gebruiken. Het is ook zeker goed voor je kinderen.

HOE KOM JE WEER IN BALANS?

De meeste mensen krijgen te veel Omega6 binnen in plaats van Omega3. Onze voeding is zoveel veranderd ten opzichte van onze voorvaderen. Zij kregen de gelijke hoeveelheid Omega3 en Omega6 binnen met een ideaal van 1:1.  Vandaag eet een gemiddeld persoon grote hoeveelheden Omega6 door plantaardige olie en gemoderniseerde bewerkte levensmiddelen, maar slechts enkele levensmiddelen hebben een hoog gehalte Omega3, zoals vette vis en traditioneel voedsel van het plantenrijk.

 

Tegenwoordig is het Europese gemiddelde 15:1 en 25:1 of zelfs hoger. Ons lichaam moet dus proberen om 25 keer meer Omega6 dan Omega3 gelijktijdig af te breken.

 

Het meest effectieve is dus om dagelijks meer Omega 3 binnen te krijgen door visolie te nemen. Helaas is de meeste vis tegenwoordig zwaar vergiftigd, waardoor de meeste visolie niet zo gezond meer is, maar eerder schadelijk. Zorg dus voor een goede Omega3 visolie, anders vervuil je alsnog je lichaam. De visolie van Zinzino ondergaat een raffinageproces om alle schadelijke stoffen te elimineren en zij voegen polyfenolen weer toe.

VETZUURMETING

Een onjuist balans van Omega zorgt voor vermoeidheid, vertraagde alertheid, concentratieproblemen, droog haar, droge huid, slaapproblemen, allergieën, gewichtsproblemen, depressies, en nog meer vage klachten.

 

Zinzino maakt gebruik van een zelftest voor het analyseren van de Omega-3 en Omega-6 en andere vetzuren in je bloed. We doen dit door middel van een paar druppels bloed uit je vingertop. En de test meet 11 vetzuren en het volgende:

 

Beschermingswaarde tegen ontstekingen.

Je balans Omega-6 : Omega-3.

Je Omega-3 in je bloed.

De omzetting naar Omega-6.

De hardheid van je celmembraan.

Je geestelijke gezondheid.

 

Na de test kun je de uitslagen binnen 20 dagen opvragen via www.zinzinotest.com. Dit gebeurt geheel anoniem. De bloedmonsters worden geanalyseerd door Vitas A.S. een vooraanstaand laboratorium in Noorwegen.

Wil jij ook weten hoe jouw verhoudingen zijn? En wil je werken aan meer balans in je lichaam en minder klachten?

 

Neem dan contact met mij op via het contactformulier en we gaan als volgt te werk: ik zorg dat jij de juiste producten ontvangt en we gaan de bloedtest doen. Dit kun je thuis uitvoeren door middel van de zelftest, maar je mag ook bij mij langs komen in mijn praktijk en dan help ik je daarbij.

 

Nadat we de uitslag van de test binnen hebben, vertel ik je de uitkomst en ontvang je van mij een advies. Je gaat starten met de olie en we testen na 4 maanden weer. Je zult zien welke veranderingen er zijn opgetreden, maar je zult al veel eerder de voordelen van de olie gaan ervaren.

 

AANBIEDING:

Vetzurenmeting normaal 117,00 nu 69,00

Bestellen