Sportvasten

 

Als Fittergy sportvasten coach ben ik gedreven om samen met jouw, de door jouw samengestelde doelen te behalen. Als sportvastencoach biedt ik je de kans om met het Sportvasten programma de doelen van jouw binnen een korte tijd te behalen en, nog belangrijker, te behouden!

Wat is sportvasten?

Sportvasten is een 10–daags, wetenschappelijk bewezen effectief, programma op basis van sporten, sapvasten en voedingssupplementen. Door deze combinatie vindt er een schakeling plaats in de stofwisseling van suiker- naar vetverbranding. Deze metabole switch zorgt al jaren voor verbluffende resultaten bij de sportvasters!

 

Resultaten met Sportvasten:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
  • Een energieker en fitter gevoel
  • Verbeterde sportresultaten
  • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

Make The Switch

Ik stel samen met jouw sportvastenkuur een persoonlijke een persoonlijk sportvasten schema samen die je gedurende 10 dagen volgt. Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen, voel je je energieker én fitter!

 

Keep The Switch

De resultaten die je behaalt, wil je blijven vasthouden. Dit doe je door regelmatig een Keep The Switch minikuur te volgen. Met Keep The Switch producten onderhoud je eenvoudig jouw resultaten.

 

Repeat The Switch

Opnieuw de 10-daagse kickstart maken van suiker- naar vetverbranding? Repeat The Switch is de oplossing. Met jouw Make The Switch ervaring heb je minder begeleiding nodig om de switch te maken van suiker naar vetverbranding.

Meer weten?

 

Contact opnemen