Over AnoukCoacht

 

Ik ben Anouk en heb sinds 2016 mijn praktijk ‘AnoukCoacht’ in Alkmaar. Daarnaast werk ik enkele dagen per week als HR manager in het onderwijs. Ik help mensen graag verder.

 

Door mijn eigen gezondheidsproblemen heb ik me verdiept in voeding. En heb ervaren wat aanpassen van voeding met je doet. Mijn gezondheid ging met sprongen vooruit. Die ervaring wil ik delen en ook anderen daarbij verder helpen.

 

En dus volgde ik uitgebreide scholing op het gebied van voeding. Zoals de opleiding orthomoleculair voedingsadviseur bij SOHF, gegeven door Ineke Haisma. Reden om dit te volgen is omdat ik zag dat gezondheid een combinatie is van factoren op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Met een cruciale rol van voeding. Verder deed ik onder meer de opleiding voedingsadviseur van PowerSlim, gericht op afvallen.

 

In juni 2020 heb ik de vakopleiding “Reset je hormonen expert” afgerond met een 9,4. Buiten dat ik enorm trots ben op het resultaat, ben ik ook blij dat ik mijn cliënten weer verder kan helpen om in balans te komen. De eerste resultaten hebben we al bereikt!

 

‘Jouw gezondheid is mijn missie’, zeg ik vaak tegen mijn cliënten. Door goed te luisteren naar wie jij bent, hoe je leeft en wat jij wilt help ik je verder. Van nature ben ik analytisch en onderzoekend van aard. ik meet en weet en zoek naar de best passende manier en oplossing voor jou. En kijk breder dan voeding alleen.

 

Ik gun iedereen een goede gezondheid want ik heb zelf ervaren hoe belangrijk dat is.