Nieuw bij AnoukCoacht: MEO’S No NoCx Concept (ontgiften)

Is jouw lichaam uit balans?? Volg dan voor 4 weken het Meo’s No NoCx Concept bij AnoukCoacht.
Een korte uitleg over het concept.

Wanneer de spijsvertering goed werkt en er sprake is van gezonde darmflora, dan kunnen de juiste voedingsstoffen in de bloedbaan worden opgenomen en naar de cellen worden getransporteerd. Daarom werkt dit concept eerst aan een goede spijsvertering en gezonde darmflora.

Het concept is erop gericht om het lichaam weer in balans te brengen. Afvalstoffen moeten eruit en goede voeding moet erin. Om de afvalstoffen daadwerkelijk af te voeren en niet elders in het lichaam voor schade te laten zorgen, is het belangrijk om extra ondersteuning te leveren in de vorm van voedingssupplementen.

De lever maakt gifstoffen uit het bloed onschadelijk met behulp van aminozuren, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Daarom is een goede leverwerking heel erg belangrijk. Door de juiste supplementen in dit concept wordt de lever ondersteund bij het ontgiften.

Bijna alle mensen in Nederland hebben te veel vet in hun lichaam. Dit vet zit in de weg en is een opslagplaats van afvalstoffen. Het is daarom van belang om het vet te verbranden (door sporten) en de vrijkomende afvalstoffen op een verantwoorde manier af te voeren. Dit concept draagt daar aan bij.

Sterke spieren zijn belangrijk voor kracht, bewegelijkheid en balans. Vanaf ons 50e jaar verliezen we jaarlijks spiermassa. Dit heet sarcopenie. Waar spieren verdwijnen ontstaat vetweefsel. En daar waar spieren groeien, verdwijnt vetweefsel. Het is dus belangrijk om sterke spieren te houden.

In het boekje NoCx worden de achtergronden van de noodzaak van juiste voeding uitgelegd. Daarbij wordt vooral ingezoomd op het ontstaan (en dus ook op het voorkomen) van westerse welvaartsziekten, de Big Six. Daarnaast wordt in een voedselpiramide weergegeven hoe je je voedingspatroon kunt verbeteren. Wil je nog meer weten, lees dan het boek “Met Verstand Gezond”.
Wil je meer weten over dit concept en kijken of dit concept bij jou past? Maak dan gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij vertellen er graag meer over.