‘Gezond worden begint met een grondige analyse!’

Welkom bij AnoukCoacht.nl!

Wat kunnen wij voor je betekenen?

 

Heb je last van stress of voel jij je uit balans? De laatste tijd weinig energie en vermoeid? Wellicht kamp je met overgewicht en wil je daarom graag afvallen? Dan bent je bij ons op het juiste adres. Samen met mijn dochter Nynke (Powerslim coach), helpen wij mensen met diverse gezondheidsproblemen. Ook orthomoleculair voedingsadvies is onderdeel van ons vakgebied. Dat is exact waar Anoukcoacht voor staat: Stap voor stap, gezond door voeding!

Bij Anouk en Nynke kan je terecht voor hulp bij afvallen met Powerslim. Voor  orthomoleculair voedingsadvies – gericht op gezonde voeding – hormonale consulten kan je terecht bij Anouk. Ze is afgestudeerd voor de vakopleiding “Reset je Hormonen Expert”. Bij Anouk kan je ook terecht voor de healthscan. We vertellen je graag kort iets over deze healthscan.

 

Healthscan; de indicator van je gezondheid

In de afgelopen jaren is de gereedschapskist aan tools van AnoukCoacht enorm uitgebreid. Zo is het vanaf heden mogelijk om een healthscan bij ons af te laten nemen. De healthscan is een instrument wat verschillende energieën in het lichaam meet en beoordeelt. Dit instrument analyseert de stressfactoren die ziektes en stoornissen in het lichaam kunnen veroorzaken.

 

Voorkomen is veel beter dan genezen!

De weg van gezondheid naar ziekte wordt subgezondheid genoemd. In deze fase ben je niet ziek, maar je lichaam functioneert niet optimaal en het immuunsysteem verzwakt. Gedurende deze fase geeft het lichaam signalen af om ons te waarschuwen. Door op tijd maatregelen te nemen, kun je verergering voorkomen en weer optimaal gezond worden. Want ook hier geldt: voorkomen is veel beter dan genezen!

 

Wat doet de Healthscan?

De healthscan doe ik samen met een hormonale analyse via een vragenlijst. De healthscan analyseert zo’n veertig belangrijke functionele groepen, waaronder de hormonen, jouw zuur/base-balans, het hart en de bloedvaten, de darmen, de lever, de galblaas, de alvleesklier, de schildklier en het totale endocriene systeem. Daarnaast worden tekorten aan vitaminen en mineralen geregistreerd. Dankzij deze analyse is het mogelijk om 250 fysieke functies snel te analyseren, zodat je met een waardevol advies kunt werken aan een gezond leven!

Dit instrument is een snelle en nauwkeurige testmethode, waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische signalen. Er is dus geen sprake van inwendig onderzoek.

 

Belangrijk: Er worden geen ziektes gediagnosticeerd – De healthscan functioneert juist als een gezondheidswijzer en maakt hier een rapport van. Op basis van dit rapport wordt er een analyse gemaakt en volgt een onderbouwd advies met preventieve mogelijkheden, zodat je beter in je vel zit en gezond kunt blijven!

 

Een bloedtest; de juiste balans

Naast de healthscan is het ook mogelijk om een bloedtest bij ons te doen. Zo wordt inzichtelijk wat de balans is tussen de omega 3-vetzuren en de omega 6-vetzuren. Een te grote hoeveelheid omega 6 t.o.v. omega 3, kan zorgen voor ontstekingen met alle gevolgen van dien. Het is noodzakelijk om te zorgen voor de juiste balans, zodat je vol met energie blijft!

 

Begin met een Healthscan, stap voor stap werken aan je gezondheid! 
Gezond worden begint met een grondige analyse! Jouw gezondheid is enorm belangrijk. Daarom is het verstandig om dit scherp in de gaten te houden. Met behulp van moderne instrumenten, bieden wij advies en begeleiding wanneer je wilt werken aan je gezondheid. Maak direct een afspraak voor een uitgebreide healthscan, inclusief een bloedtest (t.w.v. € 117,-) en een voedingsadvies met daarbij het plan “in 4 weken naar een gezonde versie van jezelf” , voor slechts €214,95!