Kortingscode voor Frecious

Gezond eten is belangrijk ook na het PowerSlim afvalprogramma. Vaak krijg ik vragen van klanten over Detox. Zelf heb ik kennis gemaakt met het detox programma van Frecious. Dat was een hele goede ervaring. Zo goed dat ik jullie hier ook mee wil laten kennismaken. We hebben een bezoek gebracht aan de Frecious fabriek en waren echt onder de indruk.

Maar eerst antwoord op de vraag:

 

Wat is Frecious?

Frecious maakt het gezondste sap van Nederland. Dat doen ze door groenten, fruit, kruiden en specerijen te slowjuicen. Omdat groenten de heilige graal voor je gezondheid zijn, ligt de focus bij Frecious op zoveel mogelijk groenten binnenkrijgen. Maar: veel groenten eten, lukt niet altijd. Daarom helpt Frecious een handje door groenten drinkbaar te maken. Zo lukt het wél er veel van binnen te krijgen.

Frecious werkt op wetenschappelijke basis. Uit lab-testen blijkt dat door invriezen meer voedingsstoffen behouden worden dan met andere conserveringstechnieken zoals HPP of pasteurisatie. Uit lab-testen blijkt ook dat groentesap uit een slowjuicer met schroefpers meer nutriënten bevat dan groentesap uit een cold pressed-machine.

 

Producten van Frecious

Elke slowjuice van Frecious bevat 8 ingrediënten of meer en minstens 70% groenten. Frecious heeft ook een 85%- en een 100%-categorie. Daarnaast is er een speciale YOUNG-lijn. YOUNG is ontwikkeld voor en door kinderen: de flesjes zijn de helft kleiner dan de ‘grote mensen-juices’, maar zijn met minstens 60% groente gezond én lekker tegelijk.

Frecious heeft ook Health Shots. Deze shots geven je een directe health boost. De Elixers zijn speciaal ontwikkeld om veel antioxidanten binnen te krijgen. Elk seizoen maakt Frecious een speciale seizoensjuice met ingrediënten die dan op hun lekkerst zijn. Frecious werkt ook regelmatig samen met sterrenchefs: zij krijgen de ruimte om zelf een slowjuice te ontwikkelen. Het resultaat is vaak een spannende en verrassende smaaksensatie.

Frecious bevat geen toevoegingen en is 100% puur sap: geen lactose, geen gluten, geen toegevoegde suikers.

 

Kennismaken met Frecious

Wil jij kennismaken met Frecious? Maak dan gebruik van onze kortingscode als je een bestelling plaatst bij Frecious en laat ons weten wat jou ervaring met Frecious is.