Hormoon Expert

Ik heb mijn gereedschapskist weer verder uitgebreid en vol trots kan ik melden dat ik afgestudeerd ‘Hormoon Expert”  ben geworden. Als hormoon expert begeleid ik mijn cliënten in hun zoektocht naar een hormonale balans. Dit doe ik door middel van vragenlijsten die mijn cliënten online kunnen invullen, het uitvoeren van een Healthscan en ook een bloedtest om de vetzuren te meten behoort tot de mogelijkheden. De eerste cliënten zijn gestart en het resultaat is geweldig. De ene klant is al 5 kilo afgevallen en de andere klant al bijna 9 kilo. Dit doen we door te kijken wat het lichaam nodig heeft en wat iemand beter niet tot zich kan nemen. Het aanpassing van de voeding, de leefstijl en het zorgen voor beweging heeft dit geweldige resultaat.

Wil jij hier meer van weten, neem dan contact met mij op. Ik nodig je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek!