Even voorstellen onze nieuwe PS coach Peter!

Hallo, ik ben Peter, jouw gecertificeerde PS. food & lifestyle voedingscoach in Alkmaar en omstreken. In de praktijk van AnoukCoacht begeleid ik vrouwen en mannen die willen afvallen.

Ik zet mijn kennis en ervaring in voor jou!

Ik zal je eerst wat vertellen over mijzelf:

Ik ben mijn hele leven al bezig met sport en voeding waarbij ik heb gemerkt dat voeding een enorm belangrijke rol speelt.

Met mijn bijna 40 jaar ervaring in voeding weet ik als geen ander wat voeding kan doen met je uiterlijk en innerlijk. Daarom ben ik mij verder gaan specialiseren in de voeding en heb in PS. food & lifestyle de perfecte match gevonden.

PS. food & lifestyle leert je gezond af te vallen, je kan 6 x per dag eten en, heel belangrijk, je leert jouw ideale gewicht ook vasthouden.

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, door de uitgebalanceerde producten waarbij de juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten is gecreëerd, is dit allemaal mogelijk.

Onder mijn deskundige begeleiding gaan we werken aan het behalen van je streefgewicht.

Op maandag en woensdag kan je mij vinden in Alkmaar. Wil je een vrijblijvende afspraak met mij maken neem dan contact met mij op. Ik ben te bereiken op 06-20508002 of stuur een email naar info@anoukcoacht.nl